FAKRO persberichten

Persberichten

Dartsen met FAKRO – een schot in de roos
2023-12-07

Ook dit jaar was het voor FAKRO een geslaagde editie van Belgian Roof Day, dé hoogmis van de dakdekkers die plaatsvond in Brussel op 20 oktober 2023. Op onze stand kon je niet alleen kennis maken met ons eco-vriendelijke PVC dakvenster dat ideaal is voor renovatie, maar kon je bij ons ook een potje komen dartsen.
meer

Win een speelgoed bouwpakket via onze Facebook pagina
2023-12-06

In samenwerking met de Kerstman organiseren we een speciale wedstrijd op onze Facebook pagina, waarbij je een speelgoed bouwpakket voor je kind kan winnen! Check hier het wedstrijdreglement.

meer

Winnaars FAKRO fotowedstrijd 2023
2023-07-04

Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen aan onze FAKRO fotowedstrijd 2023. We hebben vele leuke inzendingen mogen ontvangen, wat de keuze erg moeilijk heeft gemaakt. Maar we hebben onze 11 winnaars gekozen die 3 maanden lang van een wekelijks FAKRO boeket kunnen genieten.
meer

ZOMER PROMO : spot onze mascotte en ontvang zelf een exemplaar! 🧸
2023-06-15

We organiseren opnieuw een wedstrijd op onze facebook-pagina, waarbij we deze keer onze FAKRO mascotte weggeven! 
Check hier het wedstrijdreglement.

meer

FAKRO fotowedstrijd 2023
2023-06-13

In de loop van de maand juni ontvingen onze FAKRO klanten een pakket met promotiemateriaal waarbij de PVC dakvensters en het FAKRO PRO loyaliteitsprogramma centraal staan. Elke deelnemer die dit materiaal een leuke plaats in hun toonzaal geeft en hiervan een origineel en ludiek mogelijke foto maakt, ontvangt van ons een rijk gevulde verrassingskoeltas met zomerse goodies.
meer

Een geslaagde MEET FAKRO DAY!
2023-04-06

Op 30/03/23 organiseerden we de MEET FAKRO DAY in onze showroom. Tijdens deze dag konden dakdekkers zowel het nieuwe FAKRO rolluik ARZ Komfort als het volledige assortiment aan (plat)dakvensters ontdekken. 

meer

Bezoek FAKRO
2023-02-08

Recent kreeg Albintra bezoek van een belangrijke delegatie van FAKRO.
Dhr. Paweł Dziekoński, Dhr. Jacek Kulpa en Mevr. Sabina Sujew brachten een kijkje aan onze showroom en samen werden er mooie plannen voor de toekomst gemaakt.

meer

FAKRO viert dit jaar zijn 30e verjaardag!
2021-06-11

Onze woning is onze thuis en geeft ons een aangenaam gevoel. Vaak herinnert ze ons aan het verleden en verwijst ze naar dromen in de toekomst. FAKRO overdenkt voortdurend hoe je het leven erin gezond en comfortabel kunt maken, en dit dankzij vol gebruik van natuurlijk licht. Daarin zijn we uniek…

meer

Win een bluetooth speaker via onze Facebook pagina
2020-07-31

We organiseren opnieuw een wedstrijd op onze facebook-pagina, waarbij we deze keer een bluetooth speaker weggeven!  Check hier het wedstrijdreglement.

meer

FAKRO PRO programma voor professionals
2019-03-05

Begin februari lanceerde Albintra, exclusieve distributeur van FAKRO producten in België en in het Groothertogdom Luxemburg, het exclusieve FAKRO PRO programma voor dakdekkers en handelaren gedurende drie grote events.  Deze werden georganiseerd in de nieuwe showroom en bezocht door een 140-tal professionals, allen professionals met interesse in FAKRO.

meer

Beloopbaar platdakvenster is dé ster op stand FAKRO Belgian Roof Day
2018-12-03

Ook dit jaar namen we deel aan Belgian Roof Day, dé hoogmis van de dakdekkers die plaatsvond in Brussel op  november.  We stonden er deze keer met een nieuwe, frisse stand ... en die viel in de smaak!
meer

Superhandige tool voor de berekening van je buitenzonwering!
2018-08-31

Via onze speciale tool kan je nu zelf een indicatieve prijs berekenen voor je buitenzonweringen voor verticale ramen, die wij op maat voor u kunnen maken.  Uiteraard kan u steeds bij ons terecht voor extra informatie!
meer

Wedstrijdreglement Facebook-wedstrijd
2018-05-20

Er loopt een leuke wedstijd op onze gloednieuwe Facebook-pagina waarbij een leuke koelbox te winnen valt!  Check hier het wedstrijdreglement.

meer

Winnaars architectenwedstrijd FAKRO Fusion gekend
2018-04-12

FAKRO, de tweede grootste dakvensterfabrikant ter wereld, en bimobject.com hebben in 2018 de International Design Competition for architects FAKRO fusion - before and after georganiseerd.  De winnaars ervan zijn nu gekend!

meer

Veel interesse voor platdakvensters en nieuwe preSelect² tijdens Batibouw
2018-03-05

Ook deze keer was er veel interesse voor zowel de dakvensters en platdakvensters als de zoldertrappen van FAKRO®.  Bezoekers waren onder meer onder de indruk van het nieuwe preSelect² uitzet-tuimeldakvenster ...

meer

FAKRO introduceert nieuw uitzet-tuimeldakvenster voor nog meer comfort
2018-01-15

FAKRO lanceert nieuw preSelect² uitzet-tuimeldakvenster op Batibouw.  Deze biedt een nog comfortabelere bediening, een opening tot 45° en grote afmetingen die indien gewenst zelfs met 3-lagige beglazing voorzien kunnen worden. 

meer

Luxemburgse SNHBM werkt met FAKRO voor groot project in Kirchberg
2017-11-02

Om aan de groeiende vraag voor betaalbare woningen te antwoorden, startte de Société Nationale des Habitations à Bon Marché (SNHBM) van het Groothertogdom Luxemburg in december 2015 met een project in Kirchberg op een oppervlakte van 8.000 m².

meer

FAKRO lanceert verduisteringsgordijn ARF mét DreamWorks prints!
2017-06-12

Zo kunnen kunnen bengels na een drukke speeldag zacht in slaap vallen samen met Poppy van Trolls, Po van Kung Fu Panda, Hikkie van Dragons en Kowalski en Skipper van De Pinguïns van Madagascar.
meer

Batibouw 2017: een geslaagde deelname aan dé bouwbeurs van België!
2017-02-27

We kunnen terugblikken op een succesvolle deelname aan Batibouw!  Dank aan al wie onze stand bezocht!  Aarzel niet ons te contacteren indien u meer info wenst.
meer

Batibouw promotie
2017-02-15

Ook dit jaar organiseren we een Batibouw actie rond de dakvensters en platdakvensters!
meer

Albintra-FAKRO Classic groot succes!
2016-09-06

Op 04/09/2016 vond de tweede editie van de Albintra-FAKRO Classic plaats.  En ondanks het barslechte weer konden we ook deze keer rekenen op een 400-tal enthousiaste fietsers en supporters!

meer

Nieuwe FAKRO Website - www.fakro.be
2016-05-23

FAKRO creëerde een nieuwe, intuïtieve website.  Deze beantwoordt aan de laatste trends in web design en is volledig aangepast aan mobiele toepassingen zoals smartphones en tablets.  We nodigen u van harte uit om onze nieuwe site te ontdekken!

meer

Vlak platdakvenster van FAKRO ontvangt een Red Dot Design Award
2016-05-09

Broechem/Nowy Sacz, 4 mei 2016 – FAKRO, de tweede grootste dakvensterfabrikant ter wereld en leider in de platdakvenstermarkt, heeft een prestigieuze Red Dot Design Award 2016 ontvangen voor het vlak platdakvenster DEF DU6.  De Red Dot Design Award is een internationale prijs voor product-design die sinds 1955 uitgereikt wordt door het Design Zentrum in Essen, Duitsland.  Deze award wordt door vele experts omschreven als één van de meest prestigieuze prijzen op het gebied van industrieel ontwerp. Dit jaar werd een recordaantal van 5214 ontwerpen ingezonden uit 57 landen.  De winnende ontwerpen zijn gekozen door een jury van 41 leden die bestond uit zelfstandige ontwerpers, vooraanstaande professoren en journalisten.

meer

FAKRO viert zijn 25ste verjaardag
2016-02-29

Bijna 500 genodigden afkomstig uit 31 landen van over de hele wereld, professionele partners, architecten, journalisten, interessante thematische panelen, tentoonstellingen van innoverende producten en een gala: FAKRO viert zijn 25ste verjaardag groots.
meer

400 fietsliefhebbers zakken af naar Broechem voor 1e Albintra-FAKRO Classic!
2015-07-24

Het wielerevent telde twee ritten, één van 60 km en één van 100 km, en er was een bevoorradingspost voorzien bij Bouwmaterialen Janssens & Zn in Sint-Lenaarts. Na hun sportieve inspanningen konden mensen iets eten en drinken op Albintra, dit alles onder de prachtige muzikale begeleiding van The Superior Jazz Band. Een fietser werd zelfs de gelukkige winnaar van de FAKRO/Ridley-fiets!
meer