FAKRO artikelen

FAKRO artikelen

Dakvensters voor badkamers – welke te kiezen?
2021-06-23

Het kiezen van het juiste dakvenster voor uw badkamer is zeker niet de gemakkelijkste zaak. Een geschikt model moet niet alleen de hele ruimte doeltreffend verlichten, maar ook bestand zijn tegen het vocht dat tijdens het dagelijks gebruik ontstaat. Zowel houten vensters voor badkamers als die van kunststof vervullen hun taken perfect. Welke dakvensters kiest u het beste voor uw badkamer op de zolderruimte? Bekijk de moderne dakvensters voor badkamers van FAKRO!
meer

Toebehoren voor dakvensters - welke te kiezen? - FAKRO
2021-06-23

Dakvensters zijn een vaak gekozen oplossing voor zolderruimtes. Om schaduw en bescherming tegen hoge temperaturen te verkrijgen, is toepassing van oplossingen zoals rolgordijnen voor dakvensters noodzakelijk. De huidige markt biedt een ruim scala aan oplossingen, dus voordat u een definitieve beslissing neemt, is het de moeite waard om alle mogelijkheden te overwegen en uzelf vertrouwd te maken met zowel de voor- als de nadelen van de verschillende oplossingen. Welke toebehoren voor dakvensters moet ik kiezen?
meer

Hoe zorgt u voor werkcomfort op warme dagen?
2021-06-23

Tijdens warme dagen stroomt de straling van de zon naar binnen, waardoor de temperatuur in uw appartement of huis aanzienlijk kan stijgen. Hiervoor zijn er verschillende nuttige oplossingen op de markt, zoals airconditioners, ventilatoren, binnentoebehoren of jaloezieën, maar meestal brengen zij niet voldoende verlichting.

meer