Zomer promo 2023

Wedstrijdreglement Facebook FAKRO Zomerwedstrijd: ontvang onze FAKRO mascotte!

Dit reglement bepaalt de regels en de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan deze FAKRO Zomerpromo voor particulieren, georganiseerd door FAKRO, die op de Facebook-pagina van de organisator loopt. Facebook zelf kan niet geassocieerd worden met, of verantwoordelijk gesteld worden voor deze wedstrijd.
 

Opzet en deelnemingsvoorwaarden

Iedereen die de FAKRO-pagina op Facebook volgt én de post een like geeft kan deelnemen aan de wedstrijd.
Spot onze mascotte in één van de FAKRO dealers bij jou in de buurt en ontvang zelf een exemplaar. Deelnemen kan t.e.m. 15 juli 2023.
 

Wedstrijdverloop & winnaars

De eerste 20 deelnemers (verdeeld over de Nederlandstalige en Franstalige post) die hun foto in de reacties onder de post plaatsen, ontvangen een knuffelbeertje. De overige inzendingen zullen beloond worden met een lekker zakje snoep. 
Hij/zij wordt gevraagd om contact op te nemen met FAKRO ten einde zijn/haar prijs toegekend te krijgen. Bij onbereikbaarheid, d.w.z. geen reactie binnen de week, kan de organisatie de gewonnen prijs intrekken.

Prijzen worden enkel uitgereikt binnen België.

De organisator kan op elk ogenblik en om welke reden dan ook een inbreng verwijderen.  

De organisator houdt toezicht op het correcte verloop van de wedstrijd. Als niet aan alle voorwaarden van het reglement is voldaan of in geval van misbruik, misleiding, bedrog of ‘kwade trouw’ behoudt de organisatie het recht om een deelnemer uit te sluiten van de wedstrijd.

De uitslag van de wedstrijd kan niet betwist worden.

Door deel te nemen aan deze online wedstrijd aanvaardt de deelnemer het reglement en alle beslissingen die de organisator in verband met de wedstrijd zal treffen.
 

Privacy

Uiteraard is respect voor uw persoonsgegevens van groot belang voor ons. Klik hier om onze Privacy Statement te lezen.